Welke winkels zijn er op tweede kerstdag in Turnhout geopend?

26-04
Avatar

Welke winkels zijn er op tweede kerstdag in Turnhout geopend?Tweede kerstdag is altijd een supersaaie dag. Wij willen graag winkelen, maar zijn er in Turnhout op tweede kerstdag wel winkels open? We willen liever niet naar een IKEA ofzo.Trefwoorden voor Shopping Turnhout
Melden
Extra informatie met betrekking tot Overige vragen in Turnhout
De vraag Welke winkels zijn er op tweede kerstdag in Turnhout geopend? is bij askalo in de rubrik Overige vragen geplaatst.

De vragen Kent iemand een leuke rommelmarkt in Turnhout en omgeving, Waar kan ik een grote en goedkope kerstboom kopen of Waar kan ik CD's met mooie kerst liedjes krijgen in Turnhout zijn ook in deze categorie geplaatst en wachten nog op antwoorden. In totaal zijn er 12 vragen in de categorie Overige vragen in Turnhout bij askalo geplaatst. Weet jij het antwoord? Dan zijn wij benieuwd naar jouw plaatselijke kennis!
vraag nummer: 100698673  Welke winkels zijn er op tweede kerstdag in Turnhout geopend?
De categorie Overige vragen valt onder de categorie Shopping. Hier vind je ook andere categorieën zoals bijvoorbeeld Kleding, Eten & Drinken en Sport Turnhout.

De gebruikers van askalo Turnhout hebben al 3 antwoorden met het onderwerp Shopping gegeven.Surfen: alle, populair, onbeantwoord, beantwoord