Welke winkels zijn er op tweede kerstdag in Turnhout geopend?

02-12
Avatar

Welke winkels zijn er op tweede kerstdag in Turnhout geopend?Tweede kerstdag is altijd een supersaaie dag. Wij willen graag winkelen, maar zijn er in Turnhout op tweede kerstdag wel winkels open? We willen liever niet naar een IKEA ofzo.Trefwoorden voor Shopping Turnhout
Melden
Extra informatie met betrekking tot Overige vragen in Turnhout
De vraag Welke winkels zijn er op tweede kerstdag in Turnhout geopend? is bij askalo in de rubrik Overige vragen geplaatst.

De vragen Wat is de beste juwelier van Turnhout, Waar kan ik een grote en goedkope kerstboom kopen of Waar kan ik leuke kerstkaarten voor weinig geld krijgen zijn ook in deze categorie geplaatst en wachten nog op antwoorden. We tonen actueel 12 vragen in de categorie Overige vragen in Turnhout. Weet jij de antwoorden? Help onze gebruikers met jouw kennis!
vraag nummer: 100698673  Welke winkels zijn er op tweede kerstdag in Turnhout geopend?
De categorie Overige vragen valt onder de categorie Shopping. Hier vind je ook andere categorieën zoals bijvoorbeeld Kleding, Inrichting en Sport Turnhout.

askalo biedt 3 antwoorden op vragen met het onderwerp Shopping in Turnhout en omgeving.Surfen: alle, populair, onbeantwoord, beantwoord